top of page
LVI-haapaniemi putkiremontti.heic

PUTKIREMONTIT

Pirkanmaan asiakasystävällisin putkiremontti sinulle räätälöitynä, kilpailukykyiseen hintaan! 

Me toteutamme putkiremontit omakoti-, rivi,- ja kerrostaloihin, sekä toimitiloihin ja hallikiinteistöihin.

Putkiremontti suunnitellaan kokonaisvaltaisesti asiakkaan kanssa maksuttomalla kartoituskäynnillä. Työt hoitaa alusta loppuun sama asentaja, ja koko remontti toteutetaan yhtenäisesti ilman katkoksia. Remontin vastuuhenkilönä toimii kartoituksesta, aina lopputarkastukseen asti sama henkilö. 

 

Käytämme vain ensiluokkaisia materiaaleja ja työtapoja remontissa. Kohde pidetään koko remontin ajan siistinä, ja meluhaitat minimoidaan. Me hoidamme kaiken työstä aiheutuvan jätteen kierrätykseen. Tämä kaikki yhdessä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen! 

teemme kaikki putkiremontit

Käyttövesiremontti 

Tavallinen käyttövesiremontti kestää 2 - 5 päivää. Vesikatko kestää yleensä vain yhden työpäivän ajan. Vanhan putkiston näkyvät osat puretaan ja tulpataan, sekä vanhat kannakkeet ja reiät poistetaan ja peitetään.

Uudet putket asennetaan pintaan asiakkaan kanssa sovittuihin paikkoihin. Putket voidaan myös vaihtoehtoisesti koteloida, tai asentaa valmiiseen koteloon. Putkia ja liittimiä on saatavana myös valkoisen lisäksi esimerkiksi kromin värisenä. 


Mikäli olet suunnitellut esimerkiksi kylpyhuoneremonttia, kannattaa se toteuttaa samaan aikaan putkiremontin kanssa. Tällöin säästät selvästi kuluissa. Kauttamme saat tilattua myös muut kodin remontit. 

Remontista laskutetaan vasta, kun uusi järjestelmä on käyttöönotettu, koeponnistettu, sekä asiakas on hyväksynyt remontin kokonaisuudessaan valmiiksi.


Patteriremontti

Vanha patterijärjestelmä ei toimi tasapainoisesti, eikä järjestelmä ole enää energiatehokas. Vanhat patteriputket ovat myös vesivahinkoriski. Kohteesta ja vanhasta järjestelmästä riippuen remontin voi toteuttaa monella eri tavalla, alla muutamia.

-Saneerataan koko putkisto, sekä venttiilit ja patterit

-Saneerataan koko putkisto, sekä venttiilit. Jätetään vanhat patterit

-Vaihdetaan pelkät patteriventtiilit.

Kartoituskäynnillä kartoitetaan saneerauksen laajuus ja räätälöidään juuri sinulle sopiva remontti.

Uusi järjestelmä asennetaan asiakkaan kanssa sovittuja reittejä käyttäen. Putket voidaan myös vaihtoehtoisesti koteloida tai asentaa valmiiseen koteloon. Vanhan putkiston näkyvät osat puretaan, tulpataan ja peitetään. 

Uusi verkosto säädetään tarkasti, tämä takaa kiinteistön energiatehokkaan lämmityksen.

Lämpöverkkoremontti voidaan toteuttaa myös talvella, jolloin kohteeseen tuodaan sähköpattereita takaamaan riittävä sisälämpötila.

Remontista laskutetaan vasta, kun uusi järjestelmä on käyttöönotettu, koeponnistettu, sekä asiakas on hyväksynyt remontin kokonaisuudessaan valmiiksi. 

SOITA JA VARAA MAKSUTON KARTOITUS 

Water Drops

Soita

Sähköposti

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page